Sagt om Utbildningen

Sagt om utbildningen


 

 

Ett bra upplägg då teori och praktik varvades under dagen. Att vi började med någon form av avslappning efter varje paus/lunch/fika.

Kursmaterialet är lättförståeligt, en bra inledning inför varje avsnitt. Bra med tydliga bilder och text till de praktiska övningarna.

Bra att ni skickade materialet på en fil, både musik och kursmaterial. 

Sanna är kunnig, inspirerande, lugn och trygg 

En mycket bra kurs att gå om du jobbar inom skola/omsorg. Att du direkt kan använda dig av de övningar och material du fått både till elever, personal och dig själv.

Att det var en mindre grupp, det kändes som att alla vågade dela med sig av tidigare erfarenheter och även personliga saker.

Elisabet, hälsopedagog


.

 Utbildningen var fantastiska dagar! Bra variation av teori och praktik, samt lugnare och mer fartfyllda övningar. Jag blev postivt överraskad att det var så mycket praktik med fokus på oss själva. Härligt med liten grupp där man kan känna sig trygg eftersom upplägget gör att mycket kommer upp till ytan. För min del så var det väldigt positivt med en kursledare som hade erfarenhet från vården. Sanna är trygg, lugn och kunnig, genomförde utbidlningen på ett fantastiskt sätt även om det då var en ny situation för henne att ha den själv för första gången efter att hennes kollega gått bort. Jag vill rekommendera utbildningen för det är fantastiska dagar för både självutveckling och inspiration. Yoga är ett fantastiskt verktyg för alla åldrar!

Sara, socionom på BUP


 

Fler ord från deltagare...

 

 

Det var en bra utbildning med mycket praktik, vi fick testa på mycket själva. Kompendierna var bra med mycket bilder och matnyttig information, bra att kunna gå tillbaka till och läsa. 

Jag är väldigt tacksam och glad för denna helgen som varit. Att få ta del av den kunskap och verktyg som Sanna förmedlat på ett så fint sätt. Utbildningen har väckt något inom mig, utmanat och stärkt mig. Jag känner mig ännu mer inspirerad och övertygad om hur jag vill jobba med barn, förmedla yogans verktyg till dem.

Jennifer, barnskötare & yogainstruktör
Jag blev erbjuden av jobbet att gå utbildningen. Det var ett intressant och lärorikt innehåll och var skönt med en mindre grupp på min arbetsplats. Vi gick fram i lagom takt och det var bra med mycket reflektionstid. Sanna är tydlig, saklig och har en otrolig karisma. Jag ska nu arbeta med yoga i yrket hädanefter.

Jag har utvecklats som person med utbildningen. Den har även hjälpt mig själv att hitta strategier till ett bättre liv med avslappning och andningstekniker. Tack för allt <3 

Annelie, förskollärare

 Jag tyckte att hela upplägget av kursen var bra. Det var varierat och inte för mycket eller för lite av något. Sanna är väldigt trygg, tydlig, glad och varm som kursledare. Det har varit väldigt lärorikt. Ska bli kul att använda det på förskolan. 

Melissa, montessoripedagog 

Fler ord från deltagare kommer då sidan är under uppbyggnad fortfarande


Copyright © All Rights Reserved