Om oss

Om oss

 

 

Vår vision med yogan är att alla barn och ungdomar ska få ta del av yoga och mindfulness. Vi har som intention att integrera yoga  och mindfulness på förskolor och skolor  genom att utbilda pedagoger och unga i både yoga och ledarskap. Vi vill även ge personal som möter barn och ungdomar inom vården dessa verktyg för att kunna hjälpa barnen må så bra som möjligt i den situation de befinner sig i.


Övningarna är hälsobefrämjande och evidensbaserade (medieyoga) och fokuserar på stress hantering ,andning samt rörelse/ stillhet.


Vilka vi är hittar du på denna sidan.


 

 


Instruktörsteamet i

Medicinsk Barn & Ungdomsyoga

 

Sanna Lohm 

Utbildningsansvarig 


Sjuksköterska med erfarenhet från BUP, Barnsjukhus och Skolhälsovård.

Utbildad i MediYoga, mindfulness för vuxna samt barn, DBT utbildad (dialektisk beteende terapi), Livsstilscoach


Har 2 söner 19 och 23 år samt en bonusson 25 år.


Har utbildat i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga i 5 år. Har tagit över utbildningen från Åsa Halvarsson som gjort utbildningen för MediYoga. Allt material är kvar och istället har vi kompletterat med mindfulness och rörelsegldäje till musik – även detta kopplat till forskning.  


Kontakta Sanna via mail sanna@medicinskbarnoungdomsyoga.se

 

Ylva Öhman

Instruktörsutbildningar tillsammans med Sanna, utbildar på förskolor, skolor samt föräldrarutbildningar

 

Arbetar som fritidspedagog åk F-3 och som massör.

2016 utbildade jag mig till Medicinsk Barn och Ungdoms instruktör. Sedan dess har jag arbetat med yogan i skolklasser nästan dagligen.

Utbildad massör och spa terapeut, Reiki healer, steg 1 och 2 i Ayurveda. Ylva bor i Kungssbacka och är mamma till två barn i åldrarna 7 och 9 år.Kontakta Ylva via mail ylva@medicinskbarnoungdomsyoga.se


Anja Karlsson

Utbildar på skolor och föräldrarutbildningar


 Anja har en lång erfarenhet  av gruppträning och driver idag sin egen träningsanläggning Moves & Motivation i Växjö. Hon ger dig konkreta tips för hur du kan arbeta med yoga grupper, barnyoga och familjeyoga om du inte idag möter barn och ungdomar i ditt arbete men vill dela med dig av yogans verktyg till barn och unga i gruppträningssammanhang

 

Ulrika Tärnett

Instruktörsutbildningar, utbildar på förskolor, skolor samt föräldrarutbildningar

 

Barnskötare/montessorilärare och har arbetat i förskolans värld i 14 år. 2015 utbildade sig till instruktör i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga. Ulrika är även hälsoinformatör för barn och unga, utbildad konsult för Skolyoga och utbildad inom medveten motorisk träning. Hon har erfarenhet av att yoga med barn i förskolan  från de minsta till de äldsta och av klassrumsyoga på låg -och mellanstadiet.


Har en dotter 13 år, en son 10 år och en bonusdotter 11 år.


Kontakta Ulrika via mail ulrika@medicinskbarnoungdomsyoga.se


                                       

                                 

Copyright © All Rights Reserved