Cina Stipendie

Cina Stipendie


Vad är det?Vem kan söka?Hur söker du?


Cina Persson var med och tog över utbildningen från Åsa Halvarsson och skapade utbildningen som den ser ut idag. 

Cina brann för att dela med sig av yogan till stora som små och för henne handlade det aldrig om att tjäna pengar utan att ge vad on kunde till de som ville. Med ett otroligt engagemang, kunskap och en ljuvlig harmoni så spred hon yogan till deltagare, barn i skolan samt skapade ett intresse hos sitt lilla barnbarn Vilma som blev en riktigt "miniyogi" och vår frontfigur i kompendier och nu här på sidan. Hösten 2017 drabbades Cina plötsligt av en hjärntumör och somnade in ca 3 månader senare. Cina lämnade ett stort tomrum efter sig hos många. Hennes dröm var att sprida yogansverktyg till så många barn och unga som möjligt.....en dröm som fick Sanna att orka fortsätta.Vad innebär stipendiet?

Stipendiet är en plats till instruktörsutbildnignen i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga. Den som erhåller stipendiet betalar då endast anmälningsavgiften på 500:- så stipendiet är på 4500:-. Detta stipendie har vi instiftat till minnet av Cina. Stipendiet kan utdelas till en person varje termin. Vem kan söka

Vem som helst kan söka stipendiet. Det vi tittar på är motiveringen varför just du ska vinna och varför du behöver det. Kanske har du en svår ekonomisk situation just nu men brinner för barn och ungdomar eller jobbar du ideelt med barn och unga där du ser hur denna utbildningen skulle kunna vara till nytta för barnen eller annat......Kanske vill du göra en studie eller skriva en artikel och ser att det då skulle vara bra att gå utbildnignen först, då är du varmt välkommen att söka. 

Hur söker du?

För att  söka stipendiet så fyller du i kontaktformuläret nedan. I meddelandefältet vill vi att du berättar om dig själv, vem du är, vad du gör och hur du skulle kunna sprida yogan till barn och unga samt en motivering till varför just du ska få detta stipendie. 


15/8-20 ÄR SISTA DATUM FÖR ANSÖKAN HÖSTEN 2020.

Höstens stipendiat kommer få möjlighet att gå utbildningen i Växjö.


Varmt Välkommen att söka stipendiet till höstens utbildning. 

 
 
 
 

Till minne av Cina Persson

Yoga Cina

Harmoniyoga med Cina

Denna utbildningen är skapad av Åsa Halvarsson, Cina Persson( på bild) & Sanna Lohm (på bild) för vårdpersonal, pedagoger samt andra som arbetar med barn & ungdomar. Foto: Johanna Ottosson

Copyright © All Rights Reserved